De beste parasol trends voor 2023

23-03-2023

Bij het inrichten van een tuin zijn parasols een onmisbaar element geworden. Ze bieden bescherming tegen de zon en zorgen ervoor dat je ook bij hoge temperaturen van de tuin kunt genieten. Maar welke parasol past het beste bij jouw tuin en bij jouw persoonlijke stijl? In dit artikel bespreken we de beste parasol trends voor 2023.

Een parasol

De kleur wit is populairder dan ooit

Een parasol in een frisse, witte kleur is een trend die in 2023 niet te missen is. Witte parasols passen goed bij de moderne tuinstijl en geven een frisse uitstraling. Bovendien weerkaatsen witte parasols het zonlicht, waardoor het onder de parasol aangenaam koel blijft. Kies voor een witte parasol in combinatie met een moderne loungeset voor een trendy uitstraling.

Vierkante parasols bieden meer ruimte

Een andere trend op het gebied van parasols is de vierkante vorm. Vierkante parasols bieden meer ruimte dan rronde parasols en passen perfect boven een grote tafel. Hierdoor zijn ze ideaal voor gezellige diners in de tuin. Bovendien hebben vierkante parasols een moderne uitstraling en passen ze goed bij strakke tuinontwerpen.

Parasols met ingebouwde verlichting

Parasols met ingebouwde verlichting zijn een trend die in 2023 steeds populairder wordt. Deze parasols zijn voorzien van LED-verlichting, waardoor je ook in de avonduren van je tuin kunt genieten. Bovendien geeft de verlichting een gezellige sfeer en kun je de parasol als blikvanger in je tuin gebruiken.

Slimme parasols met automatische functies

In 2023 zijn er ook parasols verkrijgbaar met slimme functies. Zo zijn er parasols die automatisch openen en sluiten op basis van het weer. Regent het? Dan sluit de parasol automatisch. Schijnt de zon? Dan opent de parasol vanzelf. Deze parasols zijn erg handig en besparen je veel tijd en moeite.

Parasols met UV-bescherming

Parasols met UV-bescherming zijn ideaal voor de warme zomerdagen. Deze parasols zijn voorzien van een speciale laag die schadelijke UV-straling tegenhoudt. Hierdoor blijft het onder de parasol koel en beschermd, zelfs bij hoge temperaturen. Kies voor een parasol met UV-bescherming om te genieten van de zon, zonder de nadelen van de straling.

Duurzame parasols

Tot slot is ook het materiaal van de parasol belangrijk. In 2023 zijn parasols van duurzame materialen erg in trek. Denk aan parasols van gerecyclede materialen, of parasols die zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd hout. Zo draag je bij aan een beter milieu én heb je een mooie parasol in je tuin.

Conclusie

Er zijn genoeg parasol trends om uit te kiezen in 2023. Kies de parasol die het beste bij jouw stijl en behoeften past. Of je nu op zoek bent naar een moderne witte parasol, een vierkante parasol voor gezellige diners of een slimme parasol met automatische functies, in 2023 is er voor ieder wat wils. Kies daarnaast voor een duurzame parasol om bij te dragen aan een beter milieu en geniet met volle teugen van jouw tuin en jouw nieuwe parasol!

Folder downloaden

Om onze folder te downloaden vragen wij u om uw naam en e-mailadres in te vullen.

By submitting this form you agree to our privacy policy.